mandag 24. november 2014

BAK ALLER SKYER FINNES DET EN SOL

Livet går videre etter Nordisk......
Etter noen dager med hvile og masse søvn, kommer man gradvis tilbake til hverdagen igjen.
Og godt er jo det :-)
Formen er fremdeles stigende  :-)
Jeg prøver å gå turer med hundene hver dag nå, og gleder meg over at det er så mildt selv om vi er i slutten av november !
Det er helt fantastisk at jeg klarer å gå i litt større tempo, og til og med i en liten oppoverbakke, - uten å få hjertekramper.  Og - jo mer jeg trener, jo bedre blir jo formen . Så jeg krysser alt jeg har for en fortsatt mild vinter så jeg kan fortsette opptreningen.
Men vi har kjøpt inn tredemølle så jeg skal ha mulighet til å trene videre dersom det blir for kaldt for meg å trene utendørs.
Jeg blir fremdeles veldig sliten etter noen timers aktivitet og sovner gjerne foran TV på kvelden. Så aktiviteter der jeg må ut på kveldstid ligger litt fram i tid enda.
Men jeg håper vi etterhvert kommer oss på kveldtreninger i klubben igjen,
Savner dansegruppa sin gode energi og motivasjon!!
Jeg er ikke så nøye på været egentlig. Man må jo bare kle seg etter hva slags vær vi har. Men noen ganger er det tungt å gå ut dag etter dag i regn, snø eller sludd :-(
I dag tittet sola endelig litt fram igjen.
Det var utrolig deilig å se den blå himmelen  igjen :-)


Denne uken har jeg fått påfyll av energi ved å være sammen med gode venninner :-)
Det gjør godt å prate og kose seg sammen med dem. Og det er godt komme seg litt ut av huset av og til. Takk kjære venner for at dere har tid til meg :-)Mest av alt har tiden gått til å trene trix med hunder hjemme denne uken.
Fargo er påmeldt i Freestyle klasse 2 i Drammen i desember og vi skal prøve å nå målet som er å få opprykket til klasse 3 i år .  Vi mangler jo en 1.premie for å klare det.

Men vi trener også på nye og litt mer avanserte øvelser for å krydre programmet vårt med når vi skal delta i høyeste klassen.  Ingen av øvelsene som er planlagt er ting jeg har jobbet med tidligere, så det blir spennende å se om vi kommer i mål.
Uansett er det gøy for både Fargo og meg å trene på nye ting etter at vi har terpet i måneder på de faste øvelsene og kjedene i Ola Norman-programmet.En av øvelsene vi trener på er at Fargo skal gå sidesteg - helt uavnhengig av hvor jeg befinner meg i hans omkrets. Og det skal han gjøre både til høyre og venstre.
Dessverre sliter han med en låsing i den ene hofta, og klarer ikke  begge veier, - enda.
Men han skal tilbake til behandling hos kiropraktor "Renate" før jul, så da håper jeg at han får løst opp i problemene så han får det bedre.
Inntil det, så trener vi bare den ene veien.
Og utviklingen er ganske god. Det er lengt fram til målet jeg har satt  for denne øvelsen, men vi er iallefall i gang :-)
 Og vi er i gang med to - tre nye momenter som passer til Ola Normann :-)
Målsetning.  Klasse 3 og NM 2015 :-)

For en tid tilbake var jeg i Oslo og kjøpte ny rekvisitt.
En øltønne som var planlagt til nytt Freestyleprogram til Scott. Vi har hatt et par års pause der vi bare har kost oss med søksoppgaver og hjemmekos. Scott har ikke vært konsentrert og i god nok form til å trene nye ting. Jeg har virkelig savnet samspillet mellom oss.
Men nå er Scott i god form og ivrig i trening av nye triks for tiden så vi utnytter situasjonen og trener inn flere nye momenter som skal inn i programmet jeg har planlagt :-)Øl-tønna er introdusert for Scott og vi planlegger å trene inn morsomme triks der den er inkludert.
Det er ingen hemmelighet hvilken musikk og hva som er tema som denne gang. Egentlig hadde jeg planlagt å få dette ferdig til NM i år. Men på grunn av helsen min og på grunn av Fargo sin deltagelse i Nordisk så måtte jeg bare innse at vi ikke kunne klare det målet.
Derfor blir målet satt 1 år fram i tid. Joda, - det blir nok kanskje til at vi viser det noe før, men siden det er planlagt som et juleprogram og NM så er målet NM neste år :-)

The Julekalender er tema og vi har satt sammen ulik tekst og musikk til et forhåpentligvis et underholdende programOg når øltønna er medså må vi jo også drikke jul-øl i julekalenderen :-)
Men en hund får jo ikke lov til å drikke øl !!!!!!!Vi har jobbet de siste dagene med at han skal " skamme seg" :-) Og utviklingen har vært super. Bare på tre dager har han lært at han skal holde labben over nesen helt til belønningen kommer. Metoden " omvendt lokking" har vært helt perfekt for oss i denne øvelsen :-)
I tillegg så trener vi inn flere morsomme og utfordrende øvelser som vi gleder oss til å presentere her i bloggen etterhvert som vi får det til :-)
Det er en lang vei å gå fram mot et nytt program.
Men vi har det veldig gøy for tiden,
Og så lenge Scott koser seg med nye ting så gjør jeg det også :-)HA EN GØY UKE :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar