mandag 1. desember 2014

ADVENTESTID

Nå som adventstiden er i gang og juleforberedelsene likeså, har jeg vært ute å tatt julebilder av hundene i den nye snøen som vi plutselig fikk her på Fosserød sist uke. Så dermed er logo`n på hjemmesiden pyntet til jul også :-) 

Snø og litt kaldere luft var velkomment nå etter så mye regn og dertil sølete tomt. Må innrømme at jeg ikke liker kulda, men nå var jeg veldig lei av å vaske hunder som hadde gjørme fra tå til snute.

Siden sist har jeg vært på et par turer sammen med Kenzo.

Jeg er så heldig at jeg har en  pappa ( snart 83 år )  som  er så god form at han kan være med meg på små turer. Så denne uka dro pappa, Kenzo og jeg til Alby og koste oss i vintersola på tur til Bredebukt og Fiskehytta.
Det er alltid koselig å gå tur med pappa og spesielt når vi går på Jeløya der vi har mange gode minner fra min barndom.

Takk for fin tur !!! Håper vi får en mild vinter så vi kan gjenta dette snart igjen.


I går var vi på tur til varden i Svinndal. Vi kom oss ikke helt til toppen fordi jeg ikke er i god nok form til de store stigningene enda, men vi hadde en super fin tur sammen med to av søstrene til Kenzo, Iris og Maya, og med eiere Marianne og Lise. Dvergschnauzeren Thea var også med og krydret turen med sitt herlige humør.

Dette var godt for både sjel og kropp.  Vi er tre jenter med samme interesse for hunder og har jo masse å snakke om når vi møtes på denne måten :-)  Vi var ute et par timer, og det gikk bra med hjertet mitt på hele turen!!!  Men kondisjonen og musklene i bena fikk kjørt seg godt. Når jeg kom hjem så sovnet jeg i stolen foran TV`n. Deilig å være fysisk sliten og vite at dette må til for at jeg skal komme meg i bedre form etterhvert. Vi avtalte ny tur i romjula og det gleder jeg meg stor til !!

Denne fine platen fikk jeg i gave av Lise og Ronald med ønske om god bedring :-)  Tusen takk !! 

Denne uken fylte Minni 7 år. Tenk hvor fort tiden går. Jeg kan ikke begripe hvor alle de årene har tatt veien. Minni er vår koseklump. Hun elsker å ligge på fanget, og går aldri mange skritt unna bena mine når jeg beveger meg rundt i huset.  

Minni er glad i å trene trix, men det må ikke være i et forstyrrende miljø. Da syns hun det blir for vanskelig å jobbe. Det er grunnen til at hun aldri har konkurrert i noen hunsesport. Tross masse miljøtrening som valp og unghund ble hun aldri helt trygg på fremmede hunder og mennesker. Men de hun kjenner elsker hun med hele sitt hjertelige vesen. Den hunden hun elsker mest av alt her hjemme, er Scott. Og de to leker sammen som om de var av samme størrelse og rase.  

VI ØNSKER ALLE EN FORTSATT GOD ADVENTSTID !! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar