fredag 9. januar 2015

GODT NYTT ÅR !!

VELKOMMEN 2015 !!


Vi er godt i gang med nytt år, og mange setter seg nyttårsforsetter. Jeg har ingen, men håper å klare å fortsette å være litt sunn, litt usunn, litt gal og litt sær.  Men mest av alt håper jeg å få et år uten for mye sykdom og utmattelse. Et år med mange positive opplevelser, og et år med mye tid sammen med mine gode venner og familie. 

Jeg har ikke til hensikt å oppsummere 2014.  Det året var ikke bra, så det legger vi bak oss og arkiverer i mappen for " oppgjort".  Blanke ark står i mappen for 2015, og jeg vil bruke min energi på å fylle arkene med farger og glede.

Året 2014 avsluttet med et Oslo - besøk slik at Fargo kunne få behandling hos sin Kiropraktor og vetr. Renate Nydahl.  Det viste seg at han hadde en del problemer med nakke, rygg og hofter, og selv om Renate jobbet med å løse opp dette så ble han sykemeldt fra all trening fram til neste time hos henne, som er om to uker i dag.  Fargo har fått smertestillende tabletter og det virker som han fungerer bedre nå. Selv om vi har hatt treningsforbud så har vi jobbet med ulike øvelser for å styrke kroppen hans. Vi går i 8 tall i både fot og plass-posisjon, og han går i sirkel rundt meg begge veier.  Og vi trener litt balanse på luftmadrass for å styrke en muskelgruppe som ellers ikke får så mye trening. Nyttårshelgen hadde vi besøk av vakre Havanais Lily :-)

Dette er tredje året på rad at hun feirer nyttår her hos oss, og det er like koselig hver gang :-) Lily sklir godt inn i miljøet her, og våre hunder ser på henne som en del av flokken.  Lily ser også ut til å slå seg mer og mer til ro for hver gang hun er her, og sover gjerne på hodeputa mi om natta :-) 
Det har blitt tid til to Freestyletreninger på klubben allerede i år :-)

Jeg er så heldig å ha så gode treningsvenner, og  det er gøy å være igang med treninger igjen. Siden  Fargo er sykemeldt så må han være hjemme, men Kenzo og Scott får være med.


Scott og jeg er igang med nye triks, og vi har en plan for vinterens treninger. Til våren skal vi sette sammen triksene til et nytt program. Det blir spennende å se om vi får det til.

Kenzo og jeg trener litt Heelwork-posisjoner for tiden. Han er treningsvillig og lett å belønne, men blir lett satt ut av forstyrrelser. Da tar han ikke imot hverken leker eller godbiter. Dette er en litt ny situasjon for meg. Har aldri hatt en hund som nekter å ta kjøttkaker og pølser før. Jeg får bare jobbe på videre, og håpe at han vokser det av seg etterhvert. 
Sist helg fikk jeg denne flotte rosetten for min deltagelse på Nordisk Mesterskap i Freestyle i 2014 :-)  Det var veldig stas å få et minne fra dette mesterskapet :-) Så nå skal den helges på veggen sammen med Scott sine rosetter fra NM og NoM i 2012.Det er så deilig å ha hunder som er venner :-) :-) 

Ønsker alle en fortsatt god januarmåned !!  

Sola er rett bak trærne, og om et par mnd. så skinner den på huset vårt igjen. Det går mot lysere tider, og varmere vær selv om vi får noen uker med kulde og mørke først. Deilig å ha noe å se fram til og glede seg til :-) 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar