mandag 7. oktober 2024

Trening og planer

 Jeg har kommet fram til at det var på tide å bytte til en klubb som ligger nærmere meg.  Indre Østfold Hundeklubb, - i Spydeberg.   En klubb som slett ikke har Kreativ Lydighet på agendaen, men hadde det for noen år tilbake.   Jeg var jo medlem i klubben for mange år siden, og var med på å organisere og instruere, holde både kurs, treninger og stevner i både Agility, Rally-lydighet og Kreativ Lydighet.  Dette var når klubben holdt til i Askim.

Allered på 90 tallet holdt jeg agilitykurs og treninger, - den gang på gamle Hoterenga skole.   Etter hvert også på industriområdet i Askim der klubben holdt til å mange år.  Der trente jeg både Agility, Rally, Kreativ lydighet, Lydighet og Bruks ( spor og rundering ) Sammen med mange flinke og fine folk.

Klubben holdt stevner i Kreativ Lydighet fra 2011 til og med 2016.  Da var jeg enten stevneleder eller dommer på disse stevnene.   I denne perioden holdt vi også Rally-lydighets-stevner på samme sted. 

Så altså, - dette var faktisk min hoved-klubb i mange år. Men når klubben flyttet til Slitu meldte jeg meg ut.   

Nå er altså klubben min nærmeste klubb, og klubben har vokst seg stor både angående medlemmer og aktiviteter.  De holder til på Sagtun i Spydeberg.  Her disponerer vi pr i dag en stor inngjerdet utebane, - stort klubbhus,   og hele 3 store treningshaller. To av dem oppvarmet på vinteren.  Et bedre tilbud kan man neppe ha som medlem av en klubb.  Føler meg velkommen i klubben allerede, og er veldig fornøyd med treningstilbudene klubben byr på.  Riktig nok ikk KL på agendaen enda, - men kanskje det blir det igjen etter hvert hvis flere enn meg er interessert i det.

Foreløpig trener jeg på dagtid, og får til nå ha hallen helt for meg selv noen timer for egen trening.

24. oktober er det medlemsmøte, og jeg er invitert til å fortelle litt om Kreativ lydighet.  Det gjør jeg med glede 😀  Kanskje jeg kan inspirere noen til å prøve litt ?   Tenker å finne en dag der folk kan prøve seg litt, og kanskje vise litt hva KL går ut på.    

Samtidig kommer jeg til å fortsett som medlem ( i hvert fall ut året ) i Fredrikstad Brukshundklubb.  Der har jeg jo betalt for å trene i år, og vil benytte meg av klubbhusets tørre og fine lokale av og til.  

Det er lov til å gjestetrene i Hallene på Sagtun, så om du har lyst til å bli med meg på trening en dag så ta kontakt.  Det blir fortrinnsvis på dagtid hverdager framover.

Gutta og jeg trener og koser oss her 💙



Mazcot og jeg trener både programmet vårt, og nye triks.  Men vi har også påbegynt å trene litt Lydighetsøvelser mot Bronsemerket.   Kanskje vi en vakker dag kan gå opp til den prøven. 




søndag 6. oktober 2024

8 mnd gammel Teddyboy

 Teddy er nå 8 mnd, og vokst seg stor / høy og mørk,  og vakker  💙

Akkurat så vimsete som en Teddy på 8 mnd kan forventes å være 😆

Men innimellom tåka så ser jeg glimt av fokus og treningsglede også.  Det betyr at vi nok en vakker dag kommer til å kunne trene mot en eller annen sport sammen han og jeg  👍

Vi legger jo et slags grunnlag nå, selv om det ikke er så mye vi trener for tiden.   Men det lille vi har trent begynner å ta form, og jeg har satt sammen en liten filmsnutt av noe av det vi trener på....